Bloggen

4 hunde tricks som vil gøre din hverdag nemmere

Share

Hunde gør os glade fordi de altid er der for os og de sætter altid pris på vores selskab. Det er desværre ikke altid at vi kan sætte lige meget pris på deres selskab, hvis hunden ikke får den rigtige hundetræning. Derfor sætter vi i denne artikel fokus på fire hunde tricks, som du kan lære på WeTeach.dk, for at få en nemmere hverdag med din hund.

Bliv klar til gåturen

Gåturen med din hund kan blive påvirket på negativ vis allerede inden i er gået ud ad døren. Det er vigtigt at du lærer din hund at sidde stille og vente inden i skal ud og gå, så du kan føle dig både mere sikker og mere rolig inden i går ud på vejen. Dette kan fx hjælpe med at undgå at hunden løber ud i opgangen eller helt ud på vejen ligeså snart du åbner døren.

Mange hunde lærer forholdsvist hurtigt at bliver spændte, når hundeejeren siger ”skal du og gå?” og derefter rejser sig op for at tage overtøj og sko på. Mens du muligvis synes at det er sødt, så er det bedst at undgå denne handling, hvis den får hunden helt op i det høje gear. Ved at undgå denne handling er der større sandsynlighed for at din hund vil være stille og rolig, når i skal ud og gå.

Lær din hund at gå pænt i snor

Når i først er kommet ud ad døren handler det derefter om at din hund går pænt i snoren. I det førnævnte hundetræningskursus lærer du og din hund hvordan den kan gå pænt med tilstrækkelig line og tid til at kunne klare det den du skal klare, når i er ude og gå.

Lær din hund at håndtere fremmede

I forbindelse med gåturen er det også vigtigt at din hund ved hvordan den skal reagere, når i møder fremmede. Først og fremmest skal du som hundeejer kunne vurdere om hunden bør opnå kontakt til den fremmede person eller hund. Det er lige så vigtigt at du lærer din hund hvordan den kontakter fremmede uden at hoppe op på dem, som at lære hunden ”vinduesvisker”-øvelsen hvor din bedste ven lærer at kontakte dig, når der er forstyrrelser som fx cyklister på vejen.

Lær din hund at komme når du kalder

Hvis du gerne vil give din hund mulighed for at gå uden snor, så er det vigtigt at du lærer den at komme tilbage, når du kalder på den. Faktisk vil din hverdag generelt blive nemmere, hvis du træner indkaldstræning med din hund, både når du gerne vil have at hunden kommer når du kalder på den hjemme i haven, samt hvis i er ude og gå i fx en af Danmarks mange hundeskove. Derfor fokuserer Gitte Asmann på fløjteindkald og ”næse touch” i det spændende online kursus.

       

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER
Om dette indlæg

Uploaded den: 23 december, 2014

Category: De søde og Hunde.