Bloggen

Sådan laver du en blog om dit kældedyr

Share

Denne artikel er til alle børn og måske voksne som godt kan lide at lege med teknik og design. Vi vil nemlig i denne artikel beskrive, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med din egen blog eller hjemmeside, hvor du f.eks. kan skrive om dit kæledyr eller dyr i det hele taget.

Start med webhotel og domæne

Det første du skal have på plads for at lave din egen blog er domæne og webhotel. Du kan se på domænet som din blogs adresse på nettet og webhotel som huset, hvor alle de filer din blog består af skal opbevares. Et domæne kunne f.eks. være minhund.dk eller mitlivmedpuf.com – Et domæne koster ikke mere end 45 kr. om året og webhotel ca. 200 kr. om året. Man køber typisk webhotel og domæne sammen og det kræver ikke andet end nogle få klik at komme i gang hos webhoteludbydere som f.eks. UnoEuro, Surftown eller one.com.

Brug WordPress

Når du har domænet og webhotellet på plads, skal du have lavet hjemmesiden. Men hvordan gør man så lige det, hvis man ikke er programmør? Fortvivl ikke… Det er nemlig lettere end nogenside før at lave en flot hjemmeside ved hjælp af hjemmesidesystemet WordPress. WordPress er 100% gratis og hos de fleste webhoteller kan du installere det med blot et enkelt klik via deres 1-click installationer. Når du først er igang med WordPress er det super nemt, og du kan oprette sider, lave menuer og skifte udseende på din hjemmeside helt uden at kode. Istedet for at kode bruger du et utrolig brugervenligt kontrolpanel til ar flytte rund på dine ting og til at indstille din hjemmeside som du vil have den. Til WordPress findes der utallige gratis temaer, som er hjemmeside skabeloner du kan installere på din hjemmeside og derved få et helt nyt look på din side. Prøv selv at google efter “WordPress themes” og se det store udvalg – mon ikke der er en side du synes er pæn imellem dem?

Find hjælp på nettet

Hvis man ikke er så it-kyndig og måske gerne vil have lidt hjælp til at komme i gang med WordPress, så findes der masser af materiale på nettet, som kan hjælpe dig igang. F.eks. findes der denne danske WordPress Manual, som guider dig hele vejen til en færdig hjemmeside eller webshop i WordPress. Derudover findes der også en lang række både gratis og betalte kurser på nettet om WordPress. Prøv selv at google lidt efter det, og du vil med sikkerhed finde en masse materiale der kan hjælpe dig i gang.

Har du sprøsgmål til WordPress eller har du selv nogle erfaringer med WordPress du gerne vil dele, så skal du være velkommen til at skrive til os i kommentar sporet nedenfor.

       

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER
Om dette indlæg

Uploaded den: 23 december, 2014

Category: De søde og Hunde.