5000 ænder på tur!

Om denne video

Visninger : 2324

Category: De Utrolige og Fugle.

Share
       
Share

Indsendt af Allan,
I denne utrolige video har en landmand valgt at flytte alle sine 5000 ænder fra et sted til et andet!

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Ny forskning: Hunde adlyder oftere kvinder - Del billedet på Facebook her!

hunde

En gruppe forskere har fastslået, at kvinder er bedre end mænd til at læse hundes signaler.

Alle ved, at hunden, er menneskets bedste ven, men vidste du, at kvinder er hundens bedste ven?

Det påstår i hvert fald en række ungarske forskere, der sidste år påbegyndte et forskningsstudie, hvori de nåede frem til en opsigtsvækkende konklusion. Det skriver Independent.

Det nye studie afslører nemlig, at kvinder har bedre forståelse for hunde, end mænd har.

I det europæiske undersøgelse, der er blevet udgivet i tidsskriftet Royal Society of Open Science, forsøgte forskere overordnet at finde ud af, hvor godt vi mennesker forstår vores hundes signaler.

For mens de fleste hundeejere udmærket er klar over, hvad deres hund vil have, når den kradser på køkkenskabet eller tigger ved bordet, så kan andre signaler være sværere at forstå.

18 forskellige hunde

Derfor fik forskerne 18 forskellige hunde til at gø og signalere i forbindelse med en række forskellige scenarier, mens 40 forsøgspersoner løbende blev bedt om at tolke hundenes signaler.

Hundene skulle blandt andet vogte over deres mad overfor andre hunde, lege tovtrækning og prøve at føle sig både truede og utrygge i en række situationer.

De 40 testpersoner, der både talte kvinder og mænd, skulle herefter vurdere, hvad hundene fortalte dem, og her viste det sig, at forsøgspersonerne i gennemsnit havde en 63 procents succesrate i at fortolke hundenes gøen.

Kvinderne i studiet var dog væsentlig bedre til at tolke hundenes signaler. Det gjorde også, at hundene var mere interesserede i at adlyde kvinderne, da de kunne fornemme, at disse var mere tilbøjelige til at imødekomme deres ønsker.

Hvorvidt undersøgelsen er sand, kan man jo passende afprøve derhjemme, hvis altså man er hundeejer.

For flere nyheder om hunde besøg Dagens.dk.