Chihuahua flugten

Om denne video

Visninger : 1895

Category: De talentfulde og Hunde.

Share
       
Share

Indsendt af Jørgen,
I denne video ser vi en chihuahua som på mærkværdig vis finder en måde at slippe ud af sin kravlegård.

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Hvornår tilbyder en dyrlæge at komme på hjemmebesøg? - Del billedet på Facebook her!

Der kan forekomme tidspunkter, hvor det er enten nødvendigt eller derimod mere hensigtsmæssigt, at din dyrlæge kommer på hjemmebesøg. Det skal dog understreges, at det dermed også betyder, at det ikke er i alle sammenhænge, at du enten kan forvente eller har mulighed for at hyre din dyrlæge til at komme på besøg i hjemmet, hvilket også er ensbetydende med, at det kun er i særlige sammenhænge.

Som nævnt ovenfor, så findes der en række tidspunkter, hvor det enten er hensigtsmæssigt eller hvor det direkte er nødvendigt for dig, at skulle have din dyrlæge forbi hjemmet. Det vil dog oftest være på tidspunkter, hvor det bliver vurderet, at det er både fagligt korrekt og forsvarligt at dyrlægen foretager arbejdet på hjemmeadressen.

Hvornår er hjemmebesøg en mulighed?

Det er – som nævnt – udelukkende i forbindelse med tidspunkter, hvor det kan vurderes som værende både fagligt korrekt og forsvarligt for din dyrlæge at foretage arbejdet hjemme hos dig selv. Det betyder også, at der f.eks. ikke er mulighed for at diverse former for større operationer og indgreb, vil kunne lade sig gøre i hjemmet, da det ganske enkelt ikke er hverken forsvarligt og kan udføres fagligt korrekt.

Det betyder også, at det blandt andet er i forbindelse med diverse former for sundhedseftersyn og vaccinationer, at du har muligheden for at få besøg af en dyrlæge. Hvis det lyder interessant og som værende noget, du har behov for, så kan du klikke her, for at læse mere og finde en god løsning, der ikke blot passer dig godt, men som samtidig også harmonerer godt med dyrlægen.

Er det tid til det sidste farvel?

Der kommer – desværre – et tidspunkt, hvor tiden er inde og det er på tide at sige det sidste farvel. Det skal naturligvis understreges, at der findes mange dyrlæger, der tilbyder deres kunder at få lov til at sige det sidste farvel til deres elskede kæledyr i rolige, trygge og hjemlige omgivelser – det kan være med til at gøre det nemmere, selvom det fortsat vil være særdeles svært for dig at skulle sige farvel.

Det anbefales på kraftigste vis, at det er noget, du sørger for at sætte i værk i god tid. Det giver dig både tid til at forberede dig på dagen, men samtidig giver det dig også muligheden for at aftale en dato med dyrlægen, så du kan være sikker på, at du kan få lov til at sige farvel til dit elskede kæledyr i eget hjem, hvad end det er en kat, hund eller et helt tredje kæledyr. Det vil – som nævnt – være med til at gøre processen nemmere.

Er det akut? Overvej dyrlægevagten

Hvis det er akut, så er du bedre stillet ved at tage kontakt til dyrlægevagten fremfor at forsøge at ringe til en dyrlæge og aftale et hjemmebesøg. Dyrlægevagten har mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis det f.eks. hænder, at dit kæledyr er kommet slemt til skade, hvis der opstår komplikationer i forbindelse med en fødsel eller derimod noget helt tredje i samme dur.