En rigtig cirkus hund!

Om denne video

Visninger : 6205

Category: De talentfulde og Hunde.

Share
       
Share

Indsendt af Pelle,
I denne video møder vi en rigtig cirkus hund! Den kan ihvertfald nogle vilde tricks.

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Spændende nyheder om København - Del billedet på Facebook her!

KBH er Københavns nye netmedie, som hver dag bringer det seneste nye inden for politik, samfund, debat, kultur, mad, 112 og oplevelser i byen.

Hvor får man den bedste kebab? Hvor mange tricktyverier sker der i hovedstaden? Er der mangel på varme hænder på byens hospitaler? Hvad koster det at spise på Noma, hvis man er studerende? Og hvad sker der egentlig denne weekend?

KBH er skabt med det formål at holde københavnere opdateret døgnet rundt – både når det gælder det seriøse, det væsentlige, det pirrende og de positive historier.

Holdet bag arbejder hver dag hårdt på at bringe de vigtigste nyheder fra København, og målet er, at læserne kan genkende de problematikker, der bliver sat spot på. KBH.dk sigter efter at levere vedkommende og interessante nyheder, som tager udgangspunkt i københavnernes nære problemer og hverdag i byen.

Det betyder, at du både kan finde historier om de billigste boliger, kommunalvalg, bandekonflikt og byplanlægning på hjemmesiden, men også om nye spisesteder, spændende kulturtilbud og weekendens største oplevelser for store og små.

KBH.dk har allerede haft succes med at skrive om 13 sygeplejersker, der har sagt op fra Bispebjerg Hospital i protest over arbejdspresset, om muligheden for at komme på gløgg-rundfart på kanalerne til vinter, om Tina, der reddede en mand fra en overdosis på Vesterbro, om burgerjointen Jagger, der snart slår dørene op på Nørrebro, og om Torvehallerne, der har vokseværk og snart flytter til Frederiksberg.

Dermed tilbyder det nye københavnermedie allerede en bred palet af nyheder om byen, og redaktionen har derudover masser af idéer til større projekter i støbeskeen, som snart bliver foldet ud på sitet og sociale medier.

KBH.dk gik for alvor i luften i begyndelsen af november, og opgaven for holdet bag er nu at finde ud af, hvad læserne ønsker mere af, og hvad de er knapt så interesserede i.

Redaktionen bag KBH.dk modtager med glæde feedback, tips og forslag til historier, så sitet løbende kan udvikle sig, blive bedre, vokse og på sigt blive københavnernes foretrukne netmedie om deres by.

Du kan også finde KBH.dk på Facebook, Twitter og Instagram.