Hvad er sværest? At stå på snowboard eller kæmpe sig fri af hunden?

Om denne video

Visninger : 11326

Category: De sjove og Hunde.

Share
       
Share

Indsendt af Henrik,
Det kan være super svært at stå på snowboard, men når der også er en liderlig hund for enden af bakken, så bliver det altså ikke nemmere!

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Gode råd til dig der står med en stor dyrlægeregning! - Del billedet på Facebook her!

Har du et kæledyr, f.eks. en hund eller en kat, så har du sikkert også på et eller andet tidspunkt været en tur forbi dyrlægen, hvor du sikkert også har oplevet, hvor dyr en fornøjelse det kan være at have lille Diddo til et ganske standard tjek.

lån til dyrelægeregning

Fejler dit kæledyr noget alvorligt, ja så vil regningerne blive endnu større, ja faktisk så store, at du i nogle tilfælde kan have svært ved at betale dem. I denne artikel giver vi dig et par råd i forhold til dyrlæge og de regninger der er forbundet med dette.

Få en forsikring!

Vi ved godt, at dette ikke er et råd du kan bruge, hvis du står med et sygt dyr, men til alle jer som måske bare skal til et rutine-tjek eller have jeres kæledyr vaccineret, så er dette et råd i bør tage – få en forsikring!

Hvis kæledyret er et hamster, en lille undulat eller lignende, så er en forsikring måske ikke nødvendig, men hvis der er tale om en hund eller kat, så er det i høj grad. Risikoen for, at du får brug for din forsikring er nemlig relativt stor, da langt de fleste hunde og katte på et eller andet tidspunkt får brug for behandling. Og her er det altså rart at forsikringen dækker måske 90% af regningen, hvis den lyder på 10.000. Og det kan det nemt løbe op i, f.eks. koster det hurtigt 2500 bare i weekendtillæg, hvis du hund har brug for akut at komme til en dyrlæg i weekend, en aften eller på en helligdag.

Så få en forsikring – det vil du ikke fortryde!

Undgå at låne

Står du i den situation, at du har en regning, du ikke har pengene til at betale, så skal du for så vidt muligt undgå at låne penge, da det kun vil blive dyrere for dig i længden. Skal du låne så undersøg dine muligheder i følgende rækkefølge:

  1. Kan jeg låne af mine forældre? (ingen renter)
  2. Kan jeg låne i banken? (lavere renter)
  3. Kan jeg låne hos en forbrugslån/kviklån udbyder? (højere renter)

Hvis du når helt ned til punkt 3, så er det vigtigt at du holder godt øje med skjulte gebyrer og høje renter. Brug f.eks. en tjeneste som som du finder hos Forbrugerfinans.dk, til at hjælpe dig med at få overblik over hvilke forbrugslån der er de billigste. Forbrugslån bør altid være din sidste udvej, da de ofte er meget dyre at optage.

Kan betalingen deles op?

Nogle dyrlæger er ok med at dele regningen op, så du ikke betaler det hele på én gang. Har du f.eks. fået en regning på 10.000 kan du med fordel spørge om du må betale den i 3 rater af 3333 kr. På den måde kan det være mere overskueligt for dig at få regningen betalt og du behøver f.eks. ikke at gå ud og tage et dyrt lån.