Kæmpe fisk æder haj!

Om denne video

Visninger : 4887

Category: Andre dyr og De Utrolige.

Share
       
Share

Indsendt af Kasper,
I denne video ser vi hvordan den naturlige fødekæde i havet er.

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Forskning viser, at dit valg af kæledyr afspejler din personlighed OG intelligens! - Del billedet på Facebook her!

Dette indlæg bringes i samarbejde med jacobs-mad.dk – Mad ud af huset Århus

Lang de fleste danskere foretrækker enten hund eller kat, men det er de færreste der ved, at ens valg af kæledyr faktisk også hænger sammen med ens personlighed, det skriver huffington post.

Dette er i hvert fald hvad en ny undersøgelse viser, som er foretaget blandt 600 college-studerende, hvoraf der var flere hundemennesker end kattemennesker. Ca. 60% identificerede sig selv som hundeelskere mens 11 procent sagde at de var katteelskere.  Resten sagde at de kunne lide begge typer dyr lige meget.

Hundeelskerne vs. Katteelskerne

Hundeelskere er meget energiske og udadvendte, mens katteelskere i gennemsnit er mere introverte samt mere fordomsfulde og følsomme end hundefolket. Dertil viser undersøgelse, at katte-mennesker også har sværere ved at følge regler og respektere autoritet. Det ned at hundemennesker er mere udadvendte end kattemennesker giver ret god mening, idet hunde skal luftes, hvilket tvinger ejerne til at gå ture i det fri og måske omgås andre mennesker med hunde. Katte derimod behøver ikke blive luftet, og de kan sagtens holdes som et inde-dyr, der aldrig kommer uden for hjemmets fire vægge. En kat er dermed et rigtig godt dyr, hvis du gerne vil sidde der hjemme uden de store forstyrrelser og socialt samvær og nyde en varm kop til i frem og ro.

Det helt springende punkt i undersøgelsen er dog, at hundemenneskernes intelligent i snit er højere end kattemenneskernes.  Dette kan og vil uden tvivl blive debatteret meget, og dig som læser vil med 60% sandsynlighed være enig 😉

Det som hundelskerne svarede som værende det bedste ved en hund var dens trofasthed og det kammeratskab man får med sin hund. Katteelskerne pegede derimod på, at kattens hengivenhed var det som gjorde den til deres foretrukne kæledyr.

Selvom denne undersøgelse kun bygger på 600 personer i en meget specifik aldersgruppes, så understøttes undersøgelse også af tidligere studier udført på over 4.500 personer og som f.eks. også viste at hundeelskere typisk var mere introverte end katteelskere.

Det er interessant om disse teorier holder stik – føler du dig klogere end din nabo som har en kat?