Nam Nam Nam Nam…

Om denne video

Visninger : 5444

Category: Andre dyr og De søde.

Share
       
Share

Indsendt af Peter K,
Har du nogensinde set en kanin med læbestift? Hvis ikke, så se med her – det er godt nok ikke læbestift, men det hindbær giver den samme effekt!

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Tag din hund med på ferien! - Del billedet på Facebook her!

QP0MWVJ4LL

Vil du også gerne have din hund med på ferie om end det så wellness på Bornholm eller en tur på camping, så finder der en lang række muligheder som gør det nemmere for dig at have din hund med på ferien.

Et godt sted at starte er altid at surfe lidt på Google efter gode tips og tricks til at have hunden med på ferie. Allerede ved første søgning finder vi siden http://www.feriemedhund.dk/, som er en side med en lang række hundevenlige feriesteder i Danmark.  Specielt er der mange sommerhuse og campingpladser, hvor du gerne må have din hund med, men faktisk findes der også hoteller, ja selv wellness hoteller, som tillader at du har din hund med på værelset.

Der findes også andre sider som f.eks. www.tahundenmed.dk, hvor du også finder tips til, hvordan du tager din hund med i flyet og hvilke vaccinations krav der, hvis du vil have hunden med til et mere eksotisk land. Denne side er også indelt efter område i Danmark, så f.eks. kan se, hvilke hoteller, hvor du må have din hund med på ferie. F.eks. finder du en næste komplet liste over hoteller på Bornholm, hvor det er tilladt at have sin hund med.

En rigtig god liste som også findes på siden er denne http://www.tahundenmed.dk/hund-i-forlystelser.html, hvor du finder en lang række attraktioner i Danmark, hvor du kan tage din hund med ind. Nogle af de vigtige ting at huske på når du tager hunden med til en forlystelsespark er altid at have vand og vandskål med samt mad til dagen. Der sker meget i f.eks. en forlystelsespark og din hund vil blive lige så træt og sulten som dine børn, selvom den ikke tager utallige ture i rutchebanen.

Du skal også sikre dig, at hvis i skal køre langt efter attrationen, så skal bilen også holde afkølet, da hunden som bekendt har svære ved at komme af med varmen end vi mennesker. Når i bevæger jer rundt i parken eller vandlandet, så er det også vigtigt ikke at blive stående i solen og vente i kø, vente på is eller noget helt tredje. Skal i opholde jer længere tid ét sted, så sørg for at hunden har et skyggefuldt sted at slappe af.

Helt generelt skal du være opmærksom på følgende, hvis du vil have din hund med på ferien:

  • Husk vand og mad!
  • Undersøg om det sted du skal hen er “hunde-venligt”.
  • Skal du udenlands skal du en tur til dyrelægen og forhøre dig om evt. vaccinationer
  • Overvej om der sted du skal hen måske er for varmt for din hund, hvis i tvivl, spørg din dyrelæge.
  • Sørge altid for, at der på ture er steder, hvor hunden kan være i skygge.
  • Skal i køre langt, så sørge for at bilen er kølet ned, og lad aldrig din hund blive alene tilbage i bilen på en varm sommerdag!
  • Skal du flyve, er der regler for transportboks og antalle af dyr du må have med samt deres størrelse. Undersøg dette yderligere med dit rejseselskab inden du flyver

Vi håber at du med denne artikel har fået mod på at tage hunden med på ferie, og måske fået øjnene op for, at du faktisk må have den med langt flere steder end du tror!