Overvægtigt egern har spist alt for meget!

Om denne video

Visninger : 4466

Category: Andre dyr, De underlige og De Utrolige.

Share
       
Share

Indsendt af Pigen K,
Kan man spise sig selv ihjel? – Dette egern har ihvertfald gjort et godt forsøg!

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Derfor bør du klare dine indkøb af hundefoder på nettet - Del billedet på Facebook her!

Der er mange forpligtelser forbundet med at have hund. Én af de helt særlige forpligtelser er dog at sørge for, at der til hver en tid er hundefoder tilgængeligt i hjemmet. Din hund har selvfølgelig behov for at spise flere gange om dagen – på lige fod med dig og de resterende medlemmer af familien. Derfor er det også vigtigt, at der altid er nok hundefoder at finde i boligen, så din hund ikke lige pludselig må sulte.

Hvis du har en travl hverdag, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at det kan være vanskeligt at nå det hele. Ikke nok med, at du skal passe arbejdet, du skal handle ind til husholdningen og du skal sørge for, at dine børn bliver bragt i skole og til fritidsaktiviteter, så skal du også sørge for, at der er købt ind til hunden. Det er ikke altid at det er dét, der er i hovedet på dig, når du er på vej hjem fra arbejde. Heldigvis findes der andre og bedre alternativer hertil.

Gode grunde til at købe hundefoder på nettet

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange gode grunde til at købe hundefoder på nettet i stedet for hos den lokale dyrehandler eller i det nærmeste supermarked. Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at handle hundefoder på nettet, så kan du blandt andet gøre det hos www.danishagroshoppen.dk, men hvis du mangler en kende mere overtalelse, så finder du en række gode grunde nedenfor:

  1. Du slipper for besværet

Én af de afgørende årsager til, at mange danskere vælger at købe foder til deres hund eller hunde på nettet er, at de slipper for det besvær, der er forbundet med at skulle handle hos den lokale dyrehandler eller derimod at skulle have foder med hjem fra supermarkedet, hvor indkøbsvognen med garanti i forvejen er fyldt med andre varer. Hvis du vil spare besværet, så køb hundefoder på nettet.

  1. Der er mange penge at spare

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der også er rigtig gode forudsætninger for at spare penge, hvis du vælger at købe foder til din hund på nettet. Konkurrencen er meget intensiv på nettet og derfor vælger de forskellige webshops også at konkurrere på prisparameteret, hvilket kommer dig til gode. Dertil har det altid været meget udbredt, at det generelt set er billigere at handle på nettet end i en fysisk forretning – både supermarked og dyrehandler.

  1. Udvalget af foder er meget større

Hvis du har stået og skulle købe hundefoder hos enten en mindre dyrehandler eller i et supermarked, så har du med garanti også været forbavset over, hvor begrænset det samlede udvalg egentlig er. Hvis du udelukkende ønsker at give din hund det bedste af det bedste eller du har en meget kræsen hund, så er det ikke sikkert, at du kan finde noget passende foder én af disse steder – men det kan du på nettet.