Prank med dræberbier

Om denne video

Visninger : 7407

Category: Andre dyr, De sjove og Eksotiske dyr.

Share
       
Share

Indsendt af Rasmus,
Elsker du pranks? Så kig med her, hvor en række mennesker bliver pranket med dræberbier i en elevator!

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Har kæledyret ødelagt dit gulv? - Del billedet på Facebook her!

Som kæledyrsejer er der rigtig mange ting, som det er vigtigt at tænke over. Disse gælder både når det kommer til dig, selv, dit hjem, og dit kæledyr. Ligesom med menneskerne i din husholdning, så er der nemlig mange ting, som skal spille sammen og gå op, for at du kan leve i harmoni med dyret. Og en af disse – selvom det bestemt ikke er den sjoveste – er helt uvægerligt rengøring. Langt de fleste fritgående husdyr sviner nemlig, og det er der ikke anden kur for end regelmæssig rengøring af gulve, dørkarme og andre overflader i kæledyrets rækkevidde.

gulvafslibning

Der er mange årsager til, at et kæledyr kan svine. Tager man de mest populære kæledyr blandt de danske familier, nemlig hunde og katte, så er der nogle meget normale fælles syndere. Dette er især fældning, savl, afføring og skidt og vand udefra, som sidder fast på pels og poter. Der er ingen af disse ting, som ikke kan gøres rent forholdsvis nemt. Det er nemlig ting, som man kan skaffe sig af med ved hjælp af for eksempel gulvmoppe, støvsuger eller klud. Men hverdagen er travl, og nogle gange glipper det med rengøringen. Og så kan snavset fra ens kæledyr pludselig udgøre et større problem.

Gulvbehandling kan fikse snavs fra kæledyret

Det er især gulvet, som kan være hårdt udsat, når det kommer til skidtet, som kæledyret tager med sig ind i hjemmet. Bliver hårene siddende fast i gulvet på grund af vand eller savl, der får lov til at størkne, så kan det nemlig være rigtig svært at få det af igen. Mudrede poteaftryk eller urin, som ikke bliver tørret op i tide, kan også efterlade mærker, der ikke så let kan skrubbes af igen. Og da det er meget få mennesker, som har lyst til at rende rundt med et plettet og beskidt gulv, så er det nødvendigt at gøre noget ekstra, for at komme snavset til livs.

En rigtig god løsning for kæledyrsejeren kan være gulvafslibning eller en mere generel gulvbehandling. Dette skal gerne udføres af en rigtig professionel, for så bliver resultatet bedst. Har tiden med det kære kæledyr efterladt ens gulv i en grel tilstand, så er det derfor med at gribe telefonen og tage kontakt til den nærmest gulvmand. Bor man i Jylland, så kan det være godt at vide, at der især findes nogle rigtig gode muligheder i området omkring for eksempel Skanderborg eller den store by Aarhus. Men der også firmaer såsom Østjysk Gulvafslibning som kører ud i hele Østjylland.

Nyd dit kæledyr uden bekymringer

Kæledyr er en fantastisk ting, og man bør derfor ikke forbinde dem med for meget besvær eller for mange bekymringer. Dette fører nemlig kun et dårligere forhold til det dejlige kæledyr med sig. En hund og en kat sviner, og det kan de ikke gøre for. Det er dermed en ganske naturlig ting for væsener, som jo oprindeligt er skabt til at leve i naturen. I stedet for at blive sur og frustreret er det derfor vigtigt at huske på, at der jo er en rigtig god løsning i form af gulvbehandling. Alle gulve skal alligevel slibes og behandles en gang imellem, så udgiften og besværet er ikke engang så meget større end det ellers ville være.