Sådan bliver russiske hunde født

Om denne video

Visninger : 5092

Category: De Utrolige og Hunde.

Share
       
Share

Indsendt af Pelle,
Utrolig video hvor en hund kommer løbende ud af en eksplosion

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Gaveidéer til den dyreglade - Del billedet på Facebook her!

Alle har forskellige hobbyer, interesser og præferencer. Nogle er glade for fodbold, andre er glade for at tegne, nogle sætter pris på at vandre, og nogle er helt ualmindeligt pjattede med dyr. Alle disse personer har før eller senere fødselsdag, og de fleste af disse er da også forholdsvist lette at finde gaver til, men dyreelskeren er noget sværere at finde en god gave til end ham eller hende, der elsker fodbold. Derfor vil vi i denne artikel give dig et par gode ideer til, hvad du kan give din dyreglade kæreste, partner, veninde, mor eller lignende i gave.

Tur i zoo

Oplevelsesgaver er noget af det allerbedste, som du kan give til en, der står dig nær, og det gælder, uanset om personen er dyreelsker, vandrer, fodboldspiller eller tegner. Hvis du mangler inspiration til, hvilken type oplevelser det kunne være, kan du klikke ind på gaveinspiration.dk Under samme link finder du også inspiration til andre almindelige, materielle gaver.

En gave til ham eller hende, der er glad for dyr, kunne f.eks. være en tur i en Zoologisk Have eller et sæsonkort hertil. Det er nemlig altid hyggeligt at komme i Zoologisk Have, om så det er for at se på dyrene eller spise frokost der. Med et sæsonkort har den dyreglade modtager muligheden for at tage i zoo lige så ofte, som personen ønsker, og han eller hun kan derfor følge med, hvis dyrene f.eks. får unger eller lignende.

Du kan også finde andre muligheder, når det kommer til oplevelser med dyr, men Zoologisk Have er helt sikkert den klassiske. Du kan f.eks. give modtageren mulighed for at dykke ned i en af de store akvarier, der findes her i Danmark.

Pynte- eller brugsgenstand

En anden ting, som du kan give dyreelskeren, er pyntegenstande, der afbilder personens yndlingsdyr. Det kunne f.eks. være et stort billede eller sengetøj med dyret på. Hvis det bliver lidt for barnligt med pyntegenstande, der afbilder dyr, kan du også vælge at købe brugsgenstande. Det kan f.eks. være bøger, der omhandler specifikke dyr, eller hvis personen har et kæledyr, kan du købe noget, som han eller hun kan bruge til dyret. Lad dog være med at købe legetøj til dyret, hvis det f.eks. er en kat eller hund, eftersom det mere er en gave til kæledyret end ejeren. Køb i stedet sådan noget som et agilitysæt for hunde, da det er noget, som de sammen kan få gavn af.

Et kæledyr

Noget tredje, som du kan købe, er et kæledyr. Der er ingen tvivl om, at dyreelskeren vi blive ellevild med sådan en gave, men inden du køber et dyr, bør du tænke dig grundigt om.

Først og fremmest bør du overveje, om den pågældende person kan varetage og passe et dyr. For det andet skal du se på, om personens aktuelle situation passer sammen med et dyr. Hvis personen arbejder meget eller bor et sted, hvor man ikke må have husdyr, er det jo f.eks. ikke særlig smart at give dem et kæledyr. For noget tredje bør du overveje, hvilket dyr der ville være det optimale at købe. Hvis personen bor i en meget lille lejlighed, er det f.eks. ikke en god ide at købe en stor hund eller en pony. I stedet er det en del mere passende at købe en fugl eller lignende.

Du bør dog heller ikke købe personen et kæledyr, hvis han eller hun ikke har givet udtryk for, at det kunne være rart med sådan et. Det er nemlig ikke sjovt for nogen af jer, hvis dyret ikke er ønsket af modtageren, og så står du med et dyr, som du enten selv skal beholde, sælge videre eller give tilbage til forhandleren.

Hvis personen dog opfylder alle krav, og han eller hun ønsker sig et kæledyr, så slå dig endelig løs. Det er en fantastisk ting at se en person modtage noget, som de virkelig brænder for.