Sjov Skittles reklame

Om denne video

Visninger : 6039

Category: De sjove og Katte.

Share
       
Share

Indsendt af Hanna,
Super sjov Skittles reklame med en “kat” i hovedrollen

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Lær at strikke tøj til dit kæledyr - Del billedet på Facebook her!

Hvis du skal til at kaste dig ud i et strikkekursus for begyndere, så kan du passende strikke både almindeligt tøj samt legetøj til dit kæledyr. Lær at strikke her og bliv et geni til at strikke alt fra senge til striktrøjer.

strik

Masser af plads til nybegynderfejl

Det er det perfekte sted at starte. Det kan godt være at de firbenede sjæle skal vende sig til at få tøj på kroppen, men du kan være sikker på at de ikke vil klage over småfejl som nybegyndere kan begå. Det er nok mere ejerne som sætter pris på at det strikkede katte og hundetøj også ser nuttet ud.

Lær at strikke online

I dag er der rig mulighed for at blive hjulpet i gang med at strikke tøj, så hele familien kan holde sig varm. Prøv f.eks. dette strikkekursus som giver dig tips og råd til at komme i gang. Det kan godt være at det kræver en god portion tålmodighed i starten, men du kan lære at strikke her og i fremtiden bør det ikke tage mere end et par dage at forberede en fin sweater til menneskets bedste ven.

Hvilke dyr kan man strikke tøj til?

Man kan strikke tøj til dyr af alle størrelser. I Indien strikker de farverige sweaters til elefanterne, så de ikke fryser i kulden. Hvis dyrene har behov for striktøj i Indien, så kan vi hurtigt blive enige om at de danske dyr har samme behov. I Danmark er det mest populært at strikke til hunde og katte.

Hvorfor strikke tøj til hunde og katte

Der er flere som er imod hele konceptet omkring at give de firbenede venner tøj på. Men selvom de fleste vovser kan holde varmen, takket været sine pels, så er der mange som nyder godt af en ekstra hjælp. Det er især de mindste hunde såsom gravhunde og chihuahuas som kan ryste af kulde i de kolde vintertider.

Du kan hækle meget mere end tøj til dine kæledyr

Det handler naturligvis ikke alt sammen om hundene. Du kan også strikke sweaters til katte. Der er også mange som melder sig til et strikkekursus for at lære at strikke et legetøj til de kære kæledyr. Du kan for eksempel hækle en lille fin mus til din kat. Når du bliver mere garvet, så kan du kaste dig ud i større projekter såsom en strikket katte seng.