Taget på fersk gerning!

Om denne video

Visninger : 2150

Category: De sjove og Hunde.

Share
       
Share

Indsendt af Pølle,
Super sjove video med en bulldog, som bliver taget på fersk gerning i at sidde og hygge sig lidt for meget med sig selv.

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Forkæl din kat med noget underholdende legetøj - Del billedet på Facebook her!

At eje en kat indebærer mange ting. Den skal til dyrelægen, kattebakken skal tømmes, den skal fodres og sidst men ikke mindst skal den have noget katte legetøj. Sidstnævnte er ikke noget, der kan diskuteres. Alle katte skal have adgang til noget, der kan underholde og stimulere dem. Det er meget vigtigt. Men man kan også hurtigt blive i tvivl om, hvilket slags katte legetøj man bør købe. Der er nemlig et ret stort udvalg, og det kan være svært at finde hoved og hale i. Her er derfor en uddybende guide til noget af det, der eksisterer, og hvad det gør godt for.

katte der leger

Stimuler din indekat

Stimulering af indekatte er utroligt vigtigt. Da de ikke kommer ud, vil de ikke automatisk blive stimuleret af deres omgivelser. De vil ikke behøve skulle beskytte deres territorium, jagte mus eller klatre i træer. Det er derfor vigtigt, at man finder noget kattelegetøj, der gør, at de får opfyldt deres behov for at gøre lige netop disse ting.

Først og fremmest skal huset indrettes, så huskatten kan blive aktiveret. Her kan man sætte hylder op forskellige steder. Hylderne skal gerne være højt oppe, så katten kan ligge deroppe og følge med i det hele. Det vil føles ligesom, når de sidder i et træ udenfor og overvåger stedet.

Kattelegetøj kan også spille en stor rolle i at aktivere den afhængigt af typen. Laser er blandt andet fremragende, når huskatten skal aktiveres. Det er nemlig de færreste, som ikke vil forsøge at jagte lyset. Det er et godt alternativ til at jagte udenfor. Til samme formål kan man få mus med batterier, så de bevæger sig hen over gulvet.

Noget andet, der rigtigt stimulerer katte, er bolde med mad i. Så skal de selv finde ud af at bevæge bolden for at få adgang til maden.

Efterhånden findes der nu også kattelegetøj med catnip i. Catnip kan have en sjov effekt på nogle katte, i den forstand at de ofte bliver mere aktive i noget tid for derefter at slappe af. Nogle vil lege mere, begynder at rulle eller løbe rundt. Det er ofte meget underholdende for både ejeren og katten selv.

denne hjemmeside kan du finde det bedste legetøj til din kat.

Glem ikke din udekat

Udekatte skal selvfølgelig også stimuleres, selvom det ikke er i samme grad som indekatte. På trods af udekatte blive stimuleret meget udenfor, er det også rart for dem at komme hjem til et hus, der ikke bare er kedeligt.

Udekatte elsker at få underholdende kattelegetøj. Det er ofte noget, de så bruger, hvis de er alene i huset eller om natten, hvor alle andre sover. Mange katte kan nemlig godt begynde at kede sig, når solen begynder at stå tidligt op. Her vil en godbids bold helt sikkert være et hit. Det tager meget af kattens opmærksomhed og belønner med lækre godbidder.

Alt i alt er det generelt vigtigt, at kæledyr bliver aktiveret og stimuleret ofte, hvad enten de bruger meget tid indenfor eller udenfor.