Verdens fedeste kat

Om denne video

Visninger : 17305

Category: De underlige og Katte.

Share
       
Share

Indsendt af Bodille,
I denne video møder vi verdens fedeste/tykkeste kat. Den er blevet optaget i Guinness World Records…

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Kan en hund sikre dit hus mod indbrud? - Del billedet på Facebook her!

7LVOS4MTLL

Har du ikke en alarm, overvågning eller indbrudsikrede låse, døre og vinduer i husstanden, så skal du måske overveje at lade din hund blive hjemme og passe på huset mens du er væk på f.eks. en charterferie.

Har du mulighed for det, så kan det på mange måder godt betale sig at lade Fido blive hjemme næste gang du skal på ferie. Spørger man nemlig en typisk indbrudstyv, så kan en hund være mindst lige så godt til at afskrække en indbrudstyv som en alarm til mange tusinde kroner. F.eks. fortæller en indbrudstyv til Berlinske Tidende at:

Hunde kan holde tyvene langt væk. Især hvis det er en stor krabat og ikke bare en lille gravhund eller pekingeser.Personligt ville jeg ikke bryde ind i et hus med en stor hund. Jeg tror, at en stor, dejlig rottweiler virker lige så godt som en 30-40.000 kroners tyverialarm.

Hvis du har et familiemedlem eller en god ven, som gerne vil komme og fodre, gå og generelt passe din hund, så kan du meget vel sikre din bolig på den bedst mulige måde mens du er på ferie.

Har du ikke en hund, kan du også sikre din bolig på følgende måde:

  • Få boligen til at se beboet ud. Noget af det mest effektive er at få boligen til at se beboet ud, da en tyv ikke tør begå et indbrud, hvis der bare er den mindst risiko for, at han/hun bliver opdaget. Du kan f.eks. købe en timer i Harald Nyborg, som kan tænde og slukke TV og lamper forskellige tidspunkter på dagen. Hvis en tyv overvåget huset, vil dette være nok til, at han kommer til at tvivl på om det nu også er helt tomt. Du kan også få venner og bekendte til at komme og flytte/fjerne ting fra indkørslen og forhaven. Dette vil også få det til at se ud som om, at der er aktivitet på adressen
  • Brug Nabohjælp. Naboer der besøger huser, tømmer postkassen og generelt bare holder øje med huset er et rigtig godt værn mod indbrudstyve.
  • Nye døre, vinuder, og låse er som beskrevet oven også en rigtig god ting. Har du de nyest låse, døre og vindeuer, som er topsikret mod indbrud kan det meget vel være at indbrudstyven finder det for svært at brude ind og dropper at lave et indbrud i netop dit hus.

Har du selv nogle gode ideer til at indbrudsikre sit hus, skal du være velkommen til at dele det med vores læsere nedenfor.