Bloggen

Gode YouTube kanaler for børn

Share

YouTube kan være et fantastisk underholdningsmedie for børn, og de kan underholdes i mange timer, hvis man altså kender de rette kanaler og videoer, som frem for alt er 100% sikre og børnevenlige. I denne artikel vil vi give dig 3 gode YouTube kanaler, hvor du uden bekymring kan slippe dit barn løs.

Dette indlæg er bragt i samarbejde med lillefod.com – billige børnesko

Kinder æg udpakning!

Det lyder meget mærkeligt, men der findes faktisk YouTube kanaler, som ikke har andet end time-lange videoer, hvor de pakker kinder æg ud og leger med det der nu er inde i. Børn elsker disse videoer og du kan holde dem underholdt i mange timer med et par videoer fra disse kanaler. Det er den konstante spænding og utallige nye overraskelser der konstant bliver pakket ud, der får dine børn til at elske disse kanaler.

Her er bare en af dem:  https://www.youtube.com/user/mymillionTV

Videoer med dyr

På VideoZoo.dk elsker vi som bekendt dyr, og derfor vil vi også gerne anbefale en rigtig god YouTube kanal med dyrevideoer for børn. Denne kanal indeholder mange sjove, søde og ikke mindst lærerige videoer med dyr, og der skulle meget gerne ikke være nogle videoer som dit barn enten kan blive skræmt eller ked af at se. Videoerne er måske for lidt ældre børn, da der fortælles og forklares meget på engelsk i nogle af videoerne.

Besøg kanalen her:  https://www.youtube.com/user/KidsAnimalChannel

Sange

Sang og musik er godt for børn og med denne YouTube kanal kan dit barn får det hele. Du finder en lang række sange, rim og remser som alle fremvises i form af sjove og søde animationsvideoer. Videoerne indeholder også dans og fagter som dit barn kan være med på når han eller hun ser og hører videoerne. En af favorit videoerne er ”Ten in bed”, som er blevet set af mange millioner børn verden over

Du kan besøge kanalen og se videoerne her: https://www.youtube.com/user/SuperSimpleSongs

kender du selv nogle gode youtube kanaler for børn, så skal du være velkommen til at dele dem med os andre via en kommentar nedenfor.

       

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER




Om dette indlæg

Uploaded den: 23 december, 2014

Category: De søde og Hunde.